Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Oakley fietsbrillen

Goossens Velp is één van de dealers van Oakley fietsbrillen. Oakley is een Amerikaans merk gericht op innovatie en design. Het bedrijf Oakley, Inc. is in 1975 door James Jannard gestart vanuit zijn garage. In eerste instantie verkocht hij bij motorcross evenementen handvatten, door hem benoemd als "The Oakley Grip". Deze grips waren anders dan de op dat moment beschikbare grips; ze waren gemaakt van het gepatenteerde materiaal genaamd "Unobtanium. Een unieke creatie van James Jannard.  Dit materiaal wordt nog steeds gebruikt voor het maken van de oorrubbers ("earsocks") en veel van de neusstukken van de Oakley brillen. De eerste Oakley zonnebrillen kwamen in 1984 en waren gericht op de sport.

Een Oakley fietsbril is licht van gewicht en sterk. Bij alle grote sportevenementen zie je de wereldtop met een Oakley bril. Dus als je op zoek bent naar het beste op sportgebied, kies dan voor een Oakley fietsbril!

Via de twee Oakley banners op deze pagina heb je toegang tot het wereldwijde actuele assortiment van Oakley en kan je online een (custom) Oakley bril bestellen, zonder verzendkosten! Uiteraard kan je ook in onze fietswinkel terecht voor de aankoop van een Oakley fietsbril! Dus wil je liever zien en voelen? Kom dan langs bij Goossens Velp! Wij hebben diverse Oakley fietsbrillen op voorraad in onze fietsenwinkel.

 

 

Lees meer

Onze webshop

Wordt aan gewerkt!