Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Oakley fietsbrillen

Goossens Velp is één van de dealers van Oakley fietsbrillen. Oakley is een Amerikaans merk gericht op innovatie en design. Het bedrijf Oakley, Inc. is in 1975 door James Jannard gestart vanuit zijn garage. In eerste instantie verkocht hij bij motorcross evenementen handvatten, door hem benoemd als "The Oakley Grip". Deze grips waren anders dan de op dat moment beschikbare grips; ze waren gemaakt van het gepatenteerde materiaal genaamd "Unobtanium. Een unieke creatie van James Jannard.  Dit materiaal wordt nog steeds gebruikt voor het maken van de oorrubbers ("earsocks") en veel van de neusstukken van de Oakley brillen. De eerste Oakley zonnebrillen kwamen in 1984 en waren gericht op de sport.

Een Oakley fietsbril is licht van gewicht en sterk. Bij alle grote sportevenementen zie je de wereldtop met een Oakley bril. Dus als je op zoek bent naar het beste op sportgebied, kies dan voor een Oakley fietsbril!

Bij Goossens Velp kan je terecht voor de aankoop van een Oakley fietsbril. Bezoek onze fietsenwinkel, bewonder én voel een Oakley bril voor tijdens het fietsen. Wij hebben diverse Oakley fietsbrillen op voorraad in onze fietswinkel.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp