Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

GripGrab

Goossens Velp is één van de dealers van GripGrab fietshandschoenen en accessoires. In 2000 is het Deense bedrijf opgericht door Martin, Kristian en Bjørn Krøyer. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkeld handschoenen en accessoires voor fietsen en hardlopen.  GripGrab is ontstaan vanuit een passie voor sport en de droom om een merk met functionele en hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs neer te zetten die sporten aangenamer maakt ongeacht de weersomstandigheden.

Comfort en bescherming voor handen, voeten en hoofd zijn de uitgangspunten bij de ontwikkeling van GripGrab fietskledingaccessoires. Het assortiment bestaat uit handschoenen, overschoenen, hoofdbescherming, sokken en arm- en beenstukken. GripGrab Progel is één van de types korte zomerhandschoenen welke is uitgevoerd met de DoctorGel padding. Dit paddingsysteem is ontwikkeld in samenwerking met actieve atleten en dokters . De plaats van de schokabsorberende DoctorGel padding is geoptimaliseerd om de kans op zenuwsamendrukking te voorkomen. Symptomen van samengedrukte zenuwen zijn tintelende vingers of zelfs gevoelloosheid. Naast het dragen van fietshandschoenen met voldoende padding kan je deze symptomen ook voorkomen door regelmatig de positie van je handen op het stuur te veranderen en door zadel en stuur correct afgesteld te hebben staan zodat er niet te veel druk op je handen rust.

Ook veiligheid is een belangrijk item bij de ontwikkeling van GripGrab producten; binnen de hi-vis ('high visibility') lijn hebben zij diverse accessoires waarmee je jouw zichtbaarheid op de weg onder alle omstandigheden kunt verbeteren.

Handschoenen en overige accessoires van GripGrab zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp