Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Craft thermokleding

Goossens Velp is één van de dealers van Craft onderkleding. Het Zweedse merk Craft is gespecialiseerd in functionele thermokleding en sportkleding. Sinds 1977 zijn ze actief betrokken bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van goed ademende en  zweetafvoerende stoffen.  Het resultaat is het 'Craft Principe' met het systeem van drie lagen (onder, tussen en buiten) functionele kleding voor zweetafvoer, comfort en bescherming. Elke laag is even belangrijk en vult de andere aan. Het ontwerp van de Craft producten zorgt ervoor dat ze jou optimaal laten presteren door een perfect microklimaat van het lichaam te creëren. Tijdens het sporten zweet je; hoe intensiever, hoe meer. Craft onderkleding zorgt er voor dat je huid droogt blijft door het zweet van je lichaam via de onderkleding naar buiten (of naar de volgende laag) toe te leiden. Op deze manier blokkeert het zweet niet je poriën en loopt je lichaamstemperatuur dus ook niet op doordat je jouw warmte niet meer kwijt kan. Tevens blijft je onderkleding droog en op temperatuur zodat je ook weer niet teveel afkoelt.

Craft onderkleding (laag 1) is onderverdeeld in de volgende categorieën:  Stay Cool, Be Active en Keep Warm. De temperatuur en de intensiteit van de activiteit bepalen welke categorie ondershirt je het beste kunt gebruiken.

In het kort weergegeven komt het neer op:

- Stay Cool voor in hogere temperaturen ongeacht de intensiteit

- Keep Warm voor met name koudere temperaturen en lagere intensiteit; hoe hoger de intensiteit hoe kouder het moet zijn voor Keep Warm onderkleding

- Be Active bij lage tot hoge intensiteit in gemiddelde temperaturen; hoe hoger de intensiteit hoe kouder het moet zijn voor Be Active onderkleding. Binnen Be Active heb je overigens nog de keuze uit de types Extreme, Classic en Windstopper.

De genoemde categorieën en types van Craft onderkleding zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar, voor zowel heren als dames.

 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp