Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Assos fietskleding

Goossens Velp is één van de dealers van Assos fietskleding. De fietskleding van het Zwitserse merk Assos is absolute top als het gaat om pasvorm, comfort en stijl.  Geschikt om goede prestaties mee te leveren door de techniek die in de kleding verweven zit. Het zogenaamde ‘temperatuursysteem’ zorgt ervoor dat er een ideale combinatie te maken is voor alle weersomstandigheden. Het meest bekend zijn de comfortabele fietsbroeken met perfecte pasvorm van Assos maar het merk heeft ook prachtige andere producten zoals fietsshirts, jacks, onderkleding en accessoires. Allen functioneel met een perfecte pasvorm en in stijl, zodat jij gesoigneerd voor de dag kunt komen bij je fietsvrienden. 

Assos fietskleding is bij Goossens Velp verkrijgbaar. Naast de fietskleding hebben wij ook de verzorgingsproducten van Assos in onze fietswinkel op voorraad.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp