Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Fietskleding merken

Niet alleen kleding maar ook merken fietsschoenen, helmen en meer

Bij Goossens Velp zijn een groot aantal fietskledingmerken te verkrijgen. In onze fietsenwinkel hebben wij daardoor een uitgebreid en diverse assortiment aan fietskleding en bijbehorende accessoires.  Dus niet alleen fietsbroeken, fietsshirts, regen- en windjacks, windstopperjacks of onderkleding maar ook fietsbrillen, fietshelmen, fietsschoenen en fietskledingaccessoires zoals arm- en beenstukken, helmmutsen, bandana's, fietshandschoenen, overschoenen en fietssokken. Voor elk seizoen in diverse maten en kleuren met verschillende pasvormen. De prijsklassen lopen uiteen, op die wijze bedienen wij zowel de beginnende fietser als de meer ervaren en vaak meer veeleisender fietser. Een aantal fietskledingitems bieden wij standaard scherper geprijsd aan. Tevens hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen op het gebied van fietskleding en accessoires.  

Goossens fietskleding

Naast de bekende fietskledingmerken voeren wij ook onze eigen Goossens fietskledinglijn in een kleurstelling gebaseerd op onze huisstijl: zwart, wit en een beetje (Goossens) blauw. Onze Goossens kleding is beschikbaar in een zomerset (fietsshirt korte mouwen en korte fietsbroek) en een winterset (fietsshirt lange mouwen en lange fietsbroek met zeem).  Voor de dames is hetzelfde design verkrijgbaar maar dan in een damespasvorm en alleen van de zomerset. Het damesshirt korte mouwen heeft een meer vrouwelijke belijning. De korte damesbroek is uitgevoerd zonder bretels, met een dameszeem en met iets kortere broekspijpen.

Deze Goossens fietskleding bieden wij aan met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij zien jou namelijk graag fietsen in onze Goossens kleding!

Regenkleding

Ook de reguliere regenkleding - poncho, regenpak of alleen regenbroek of regenjack - is in onze fietswinkel van het merk Agu te verkrijgen.

Met onder meer de merken Sportful (No Rain), Castelli (Nanoflex, Gabba) en Sealskinz kunnen wij jou op het meer sportieve segment voorzien van meer functionele en vaak meer gesoigneerde fietskleding en accessoires voor in de meer regenachtige weersomstandigheden. De merken GripGrab, Castelli en Sugoi hebben ook 'high visibility' producten waarmee je beter zichtbaar bent tijdens de regenachtige en meer donkere weersomstandigheden op de weg en dus veiliger op pad kan.  

Dames fietskleding

De fietsende vrouwen kunnen in de 'dameshoek'  in onze fietswinkel terecht, herkenbaar aan de paarse kleur op vloer en muren. Daar presenteren wij naast de dames racefietsen en mountainbikes ook damesfietskleding, onderkleding en accessoires speciaal voor dames, zoals fietsschoenen, fietshelmen, fietshandschoenen en fietssokken. Fietskleding van diverse merken in uiteenlopende prijsklassen en voor elk seizoen. De zomerset van onze eigen zwart/wit/blauwe Goossens fietskleding is ook beschikbaar in een damesvariant; een fietsshirt met een vrouwelijke belijning en een fietsbroek met dameszeem en zonder bretels met een leuke prijs-kwaliteitverhouding. Vrouwelijk maar niet te zoet.

Fietskleding kinderen

Op zoek naar kinderfietskleding? Ook voor de jonge fietsliefhebbers kun je bij Goossens Velp terecht. In onze fietsenwinkel hebben wij naast mountainbikes en een racefiets voor kinderen onder andere ook fietsbrillen, fietshelmen, fietshandschoenen, fietsbroeken en fietsshirts in een aantal kindermaten voor de allerkleinsten onder ons op voorraad. Onder andere van de merken Castelli, Rogelli en Cube. Wat is er niet leuker dan samen met jouw zoon of dochter de heuvels van de Posbank te bedwingen in gelijkend fietsoutfit?  

Outlet

Hoef je niet perse het nieuwste van het nieuwste op fietskledinggebied? In onze fietsenwinkel hebben wij ook een outlethoek met overjarige fietskleding, helmen en schoenen welke met hoge kortingen zijn afgeprijsd. 

Ons assortiment fietskleding merken

Voor fietskleding, fietsschoenen, fietshelmen en overige kledingaccessoires kun je bij ons terecht voor onder andere de volgende merken:

- Castelli

- Sportful

- Assos

- Rogelli

- BBB

- Craft

- GripGrab

- Roeckl

- Sealskinz

- Sidi

- Fizik

- Shimano

- Giro

- Lazer

- Kask

- Tifosi

- Agu

Wij lichten een aantal van deze merken uit ons assortiment kort toe op de pagina van het betreffende merk. Zo kom je iets over de achtergrond van een aantal van onze fietskledingmerken te weten.

Van onder meer bovenstaande merken zijn wij dealer, maar je kunt voor vrijwel alle andere merken fietskleding, fietsschoenen, fietshelmen, fietsbrillen en accessoires ook bij Goossens Velp terecht.

Lees meer