Showroom Wilier fietsen dealer Nederland
Showroom Van Nicholas fietsen dealer
Showroom Cube fietsen dealer Nederland
Showroom Cortina fietsen dealer
merken

Tout Terrain fietsen dealer 

Goossens Velp is één van de dealers van Tout Terrain fietsen in Nederland.

Het Duitse merk Tout Terrain maakt mooie stalen fietsen met zeer sterke (RVS) geïntegreerde achterdragers, wat het een mooi geheel maakt. De slankere buizen geven de fiets een tijdloos uiterlijk.

Bij Tout Terrain kan je middels een online configurator jouw fiets helemaal naar wens samenstellen. Je hebt keuze uit diverse modellen op het gebied van trekking, expeditie, X-over, urban en zelfs elektrische fietsen. Qua afmontage zijn er ook uiteenlopende mogelijkheden waaronder een Rohloff versnellingsnaaf, Pinion versnellingsbak en/of riemaandrijving. Zelfs de kleur van het frame kan je kiezen!

Dus als je op zoek bent naar de ultieme vakantiefiets of trekkingfiets, dan kan Goossens Velp met Tout Terrain aan jouw wensen voldoen!

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp