Showroom Wilier fietsen dealer Nederland
Showroom Van Nicholas fietsen dealer
Showroom Cube fietsen dealer Nederland
Showroom Cortina fietsen dealer
merken

Cube fietsen dealer Nederland

Goossens Velp is één van de dealers van Cube fietsen in Nederland. Cube is een Duitse fietsenfabrikant en produceert vele soorten fietsen, maar is het meest bekend geworden met de mountainbikes. Het bedrijf is opgericht in 1993 door voormalig student Marcus Pürner. Hij startte zijn bedrijfje in de meubelfabriek van zijn vader op 50 m². Vandaag de dag produceert Cube op 20.000 m² en verkoopt fietsen in meer dan 30 verschillende landen.

Anekdote: Cube is in Duitsland het grootste merk wat mountainbikes betreft. In Nederland is Cube het snelst groeiende merk wat vooral het gevolg is van een correcte afmontage voor een betaalbare prijs, Voor vrouwen zijn speciale Cube fietsen gemaakt, de WLS serie, oftewel de Women Likes Series. In het ontwerp van deze fiets is frame geometrisch gezien meer rekening gehouden met de vorm van het lichaam van de vrouw.

Fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen van Cube zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp