Showroom Wilier fietsen dealer Nederland
Showroom Van Nicholas fietsen dealer
Showroom Cube fietsen dealer Nederland
Showroom Cortina fietsen dealer
merken

Cortina fietsen dealer 

Goossens Velp is één van de dealers van Cortina fietsen in Nederland. "Cortina, Made to Match!". Cortina is een Nederlands belevingsmerk welke in 2006 haar eerste collectie stadsfietsen uitbracht. Fietsen waarmee je gezien wilt worden, die bij jouw stijl passen en waarmee jij je kunt onderscheiden. Fashion is het vertrekpunt bij het ontwerpen van hun hippe, eigentijdse fietsen die tegen een stootje kunnen. Jouw Cortina, jouw stijl.

Anekdote: Zangeres Katy Perry kwam ter gelegenheid van haar Prismatic World Tour in maart 2015 naar Nederland. Speciaal voor deze Amerikaanse superster mocht het Nederlandse fietsmerk Cortina een fiets ontwerpen. De Cortina Crush Prismatic by Katy Perry werd meteen een hit op de radio, televisie, social media en in de bladen.

Fietsen van Cortina zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp