Showroom Wilier fietsen dealer Nederland
Showroom Van Nicholas fietsen dealer
Showroom Cube fietsen dealer Nederland
Showroom Cortina fietsen dealer
merken

Cannondale fietsen dealer Nederland

Goossens Velp is één van de dealers van Cannondale fietsen in Nederland. Cannondale is een Amerikaans merk opgericht in 1971. De naam van het bedrijf is afgeleid van het treinstation genaamd Cannondale Metro North in Wilton, Connecticut.

Het high-end fietsmerk produceert met name mountainbikes en racefietsen, maar voert daarnaast ook diverse sportieve urban en elektrische fietsen. Kenmerkend voor het merk is de zogenaamde Lefty voorvork; een geveerde voorvork met 1 linkerpoot ontwikkeld door Cannondale zelf. De high-end mountainbikes, zoals de Scalpel en enkele F-Si modellen, zijn met deze voorvork uitgevoerd.

Het vinden van een bij jouw Cannondale fiets passend outfit of bijpassende accessoires is geen probleem; Cannondale heeft ook een uitgebreid assortiment onderdelen, kleding en accessoires.

Het merk sponsort de Amerikaanse wielerploeg Team Cannondale-Garmin.

Fietsen, onderdelen, accessoires en kleding van Cannondale zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar. 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp