Showroom Wilier fietsen dealer Nederland
Showroom Van Nicholas fietsen dealer
Showroom Cube fietsen dealer Nederland
Showroom Cortina fietsen dealer
merken

Racefiets, mountainbike merken en meer! 

In onze fietsenwinkel zijn een groot aantal fietsmerken en diverse types fietsen te verkrijgen. Niet alleen racefiets en mountainbike merken maar ook cyclocross fiets, stadsfiets, hybride fiets, toerfiets, trekking fiets en elektrische fiets merken. De prijsklassen lopen uiteen, op die wijze bedienen wij zowel de beginnende fietser als de meer ervaren en vaak meer veeleisender fietser. Daarnaast hebben wij fietsen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maar ook fietsen met meer emotie en beleving in ons assortiment. Voor de jonge fietsliefhebbers hebben wij ook mountainbikes en zelfs een racefiets voor kinderen. 

Ook als je niet perse het nieuwste van het nieuwste wenst kunnen wij jou bedienen. Naast de nieuwste fietscollecties hebben wij vaak ook nog overjarige modellen met interessante kortingen in onze fietsenwinkel op voorraad staan. Tevens kun je bij Goossens Velp terecht voor de aankoop van tweedehands fietsen; van stadsfiets tot racefiets en van elektrische fiets tot mountainbike, in uiteenlopende prijsklassen. Het aanbod hierin varieert regelmatig. 

Wij lichten de fietsmerken uit ons assortiment kort toe op de pagina van het betreffende merk. Zo kom je iets over de achtergrond van elk fietsmerk te weten. 

Van onderstaande fietsmerken zijn wij dealer, maar je kunt voor vrijwel alle andere merken fietsen ook bij Goossens Velp terecht.

Lees meer