Bedankt
Werkplaats open, afhalen mogelijk
Goossens fietsenwinkel Velp wielrennen Emma Piramide Veluwezoom
Mountainbiken op Veluwe
Lease a bike
Overname
Goossens fietsenwinkel Velp elektrische fietsen Emma Piramide Veluwezoom
Goossens fietsenwinkel Velp wielrennen uitzichtpunt Posbank Veluwezoom
Homepage

Welkom op de website van Goossens Tweewielers, dé fietsenwinkel van Velp en omstreken!

Als service én prijs goed moeten zijn!

Voor ons niet alleen een uitspraak, het zit in ons ‘arbeidsDNA’. Wij luisteren naar jouw wensen en denken met jou mee. Dat jij je welkom voelt in onze fietsenwinkel is belangrijk voor ons. Kenmerkend voor onze service is dan ook de persoonlijke benadering en gemoedelijke sfeer. In onze fietswinkel bieden wij jou de service die jij verdient en zijn daarbij reëel over prijs en kwaliteit. Meedenken in alle opzichten; voor, tijdens en na aankoop en reparatie, daar staan wij als Goossens Velp voor!

Ben jij een gepassioneerde wielrenner en/of mountainbiker? Dan ben jij - heer óf dame - in onze fietswinkel aan het juiste adres voor de aankoop van jouw droomfiets, dat specifieke onderdeel of gesoigneerde fietsoutfit. Wij zijn specialist op het gebied van racefietsen en mountainbikes, in zowel assortiment als kennis van onze fietstechnici. Bij de race en MTB liefhebbers waren wij voorheen ook wel bekend onder de naam Goossens Raceshop Velp, maar inmiddels is het nu eenvoudigweg " Goossens Velp". 

Als fietsspecialist zijn wij van alle markten thuis, dus ook voor onderhoud en reparatie ben je van harte welkom in onze professioneel uitgevoerde open werkplaats van onze fietswinkel. 

Wil je advies over over de juiste fietshouding of ben je op zoek naar een voor jou meer ideaal zadel? Middels diverse metingen (bijvoorbeeld een zadelmeting of uitgebreide fietsmeting) en het beschikbaar stellen van testmateriaal komen wij samen met jou tot het gewenste resultaat voor optimaal fietsplezier. Fietsen is onze passie en die delen wij graag met jou!

Uiteraard kun je in onze fietswinkel ook terecht voor de aankoop van een stadsfiets, toerfiets, elektrische fiets en de bijpassende accessoires als fietstassen, - manden en kinderzitjes. Kortom, voor ieder wat wils! 

Graag tot ziens bij Goossens fietsenwinkel Velp. De koffie staat klaar!