Goossens Raceshop werkplaats
Goossens Raceshop professioneel gereedschap werkplaats
Goossens Raceshop erkend leerbedrijf certificaat
Goossens Raceshop

 

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag
09.00 - 18.00 uur
werkplaats:
07.30 - 18.00 uur
 
Woensdag

09.00 - 18.00 uur

Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag
Maart t/m oktober:
09.00 - 21.00 uur
 
November t/m februari:
09.00 - 20.00 uur 
 
Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

 

Werkplaats Goossens Velp

Is jouw fiets toe aan onderhoud of wil je deze laten repareren? Dan ben jij bij Goossens Raceshop Velp aan het juiste adres!  In onze open werkplaats verwelkomen wij graag jouw fiets voor allerhande reparaties en regulier onderhoud. Onze vakkundige en gepassioneerde fietstechnici kunnen elk technisch probleem de baas. Van racefiets tot mountainbike, van kinderfiets tot e-bike en van cyclocrossfiets tot baanfiets; elke fiets is welkom. Ook als deze niet bij ons is aangeschaft.

Onze werkplaat is uitgerust met hoogwaardig specialistisch gereedschap. Onze vakkundige en ervaren fietstechnici repareren jouw fiets met zorg en passie. Zij monteren hierbij uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit. Gedurende hun loopbaan houden zij hun vakkennis bij en breiden deze uit door het volgen van verscheidene cursussen. Hierbij kun je denken aan o.a. de diverse elektrische aandrijfsystemen bijvoorbeeld van Bosch en Shimano, de verscheidene rem- en voorvorksystemen of het onderhouden en repareren van een Rohloff naaf.  

In de professioneel uitgevoerde werkplaats van Goossens Velp ben je dus van harte welkom voor onderhoud en reparatie van jouw fiets! 

Werkplaats gereedschap   Werkplaats overzicht