Partners WV RETO teamfoto
Partners logo Posbank 6x6
Partners Posbank 6x6 op Schietbergseweg Veluwezoom
Partners logo De Cirkel
Partners logo Tourclub Duiven
Partners TVA teamfoto
fietsspecialist

Partners Goossens Velp

Goossens Velp heeft een aantal partnerships in de vorm van sponsorcontracten en ondersteuning in het organiseren van evenementen en acties, bijvoorbeeld voor goede doelen. Wij werken met de volgende organisaties samen:

Wielervereniging RETO (WV RETO)

WV RETO is een actieve vereniging in Arnhem die de passie voor fietsen met ons deelt. De vereniging heeft inmiddels meer dan 400 leden; wielrenners en mountainbikers van elk niveau en van jong tot oud.  Goossens Velp is de hoofdsponsor van deze vereniging. Dit kun je zien aan de opdruk op onder andere de frisse wit/blauwe kleding. Tevens verzorgt Goossens Velp de uitlevering van de clubkleding in haar winkel en ondersteunt zij de vereniging bij diverse evenementen. 

 

 

 

Triathlon Vereniging Arnhem (TVA)

TVA is een relatief kleine vereniging specifiek gericht op triatleten. De betrokken leden zijn goed te herkennen aan hun flitsende zwart/gele clubkleding. Ook deze verenging ondersteunt Goossens Velp door middel van sponsoring. 

 

 

 

Sport- en gezondheidscentrum De Cirkel

De Cirkel is een sport- en gezondheidscentrum in Rheden dat niet alleen beweging stimuleert voor ieder mens, maar ook altijd in beweging is door mee te gaan met nieuwste ontwikkelingen. Het uitgangspunt van hun werkwijze komt overeen met dat van ons; een persoonlijke benadering van de klant.  Onze samenwerking uit zich in het ondersteunen van acties en evenementen, waaronder de jaarlijkse spinningmarathon voor een goed doel.

 

 

 

 

 

 

Stichting Posbank 6x6

Posbank 6x6 is een wielerevenement voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding, en wordt jaarlijks georganiseerd door Team PA. Dit team bestaat uit een aantal enthousiaste Rhedenaren die jaarlijks deelnemen aan Alpe d'HuZes. Posbank 6x6 vindt plaats op het mooiste uitzichtpunt van Nationaal park de Veluwezoom, de Posbank, aan de zijde van de Schietbergseweg. Deelnemers aan dit evenement mogen zo vaak als in hun vermogen ligt de Posbank beklimmen met als ultieme doel 6x6 = 36 keer op en neer. De eerste editie vond in 2011 plaats. Na deze editie heeft Team PA Stichting Posbank 6x6 opgericht. Goossens Velp zorgt samen met andere sponsoren, donateurs en vrijwilligers dat dit evenement op de agenda blijft staan; het samen bewegen mogelijk maken waarmee zoveel mogelijk geld bij elkaar gebracht kan worden voor de strijd tegen kanker.

Tourclub Duiven (TC Duiven)

Tourclub Duiven is een vereniging voor alle recreatieve wielrenners uit Duiven en omgeving. Bij TC Duiven staat het fietsplezier voorop maar ook het sportieve component is niet onbelangrijk. Er wordt in het fietsseizoen meerdere keren per week in verschillende tempogroepen gereden. Tijdens de clubritten fietsen leden in de eigen clubkleding van het Italiaanse merk Sportful. Goossens Velp staat als sponsorpartner vermeld op dit in clubkleuren uitgevoerde tenue. Tevens verzorgt Goossens Velp de uitlevering van deze clubkleding in haar fietsenwinkel. 

 

Jagyba Sport & Health

Jagyba is een luxe leefstijlclub voor het hele gezin, gevestigd in Velp. Zij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde levenstijl om van het leven te kunnen genieten. Jouw happy & healthy maken, dat is de missie van Jagyba. Onze missie - om jou zonder zorgen en problemen van het fietsen te laten genieten - sluit hier mooi op aan; fietsen is immers ook sportief en ontspannen bezig zijn!

Goossens Velp draagt niet alleen fietsers maar ook goede doelen een warm hart toe; door samenwerking met deze partners continueren wij diverse lokale fietsactiviteiten en leveren wij tevens een bijdrage aan goede doelen!