Fietsenwinkel Goossens Velp
Fietsspecialist Goossens Velp
fietsspecialist

Fietsspecialist

Goossen Velp is dé fietsspecialist in de regio Arnhem die vanuit jouw wensen en interesses jou optimaal fietsplezier wil bezorgen. Hoe wij dit doen?...

Mensen hebben behoefte aan genieten. Vooral in deze drukke en hectische tijden waarin stress hoogtij viert. Dan wil men de gedachten even verzetten. Een verantwoorde en plezierige vorm van ontspannen is fietsen, in welke vorm dan ook. Op de racefiets, de mountainbike  of de stads-  of elektrische fiets , dat maakt niet uit.  In een gemoedelijk sfeer dragen wij graag bij aan dit fietsplezier door jou dié ideale fiets en de benodigde accessoires te leveren.  Kijk gerust rond in onze fietsenwinkel.

Team Goossens Velp

Ons team bestaat uit deskundige en klantvriendelijke fietsspecialisten, die een passie hebben voor alles wat met fietsen te maken heeft. Naast het geven van advies bij de aanschaf van een nieuwe fiets, kun je ook bij hen terecht voor onderhoud en reparatie van alle types fietsen. Bovendien is er een ruime keuze aan fietskleding- en accessoires (voor zowel heren als dames), onderdelen en sportvoeding.  De volgende fietsliefhebbers staan voor jou klaar: 

Richard Goossens

Eigenaar

“Fietsen is mijn lust en mijn leven. Van jongs af aan houd ik mij al met fietsen bezig met als droom een eigen wielerspeciaalzaak. Deze droom is uitgekomen: in 2007 opende, ik samen met mijn partner Esther, Goossens Raceshop Velp.

Op de weg er naar toe heb ik de opleiding tot fietstechnicus gevolgd aan de bedrijfsschool van de Koninklijke Gazelle. Gedurende en na deze opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan bij fietsenzaken in o.a. Laren (Gld.), Hengelo (Gld.) en Holten. Mijn passie voor het sportieve segment is versterkt tijdens mijn werkzaamheden bij Goossens te Borculo. Een speciaalzaak in de Achterhoek opgericht door wijlen mijn oom Benny Goossens. Daar heb ik gedurende een groot aantal jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van race & MTB,  in zowel werkplaats als winkel. In de avonduren heb ik ter voorbereiding op het ondernemerschap de opleiding Ondernemen voor het MKB gevolgd. Na het behalen van het ondernemersdiploma heb ik in heel Nederland diverse fietswinkels ter overname bezocht. Na een zoektocht van enkele jaren ben ik uiteindelijk - na bezichtiging van een andere zaak ter overname - gestuit op een leegstand huurpand aan de IJsselstraat in Velp, vervolgens de stoute schoenen aangetrokken en zelf een fietsspeciaalzaak begonnen. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een enthousiast team van fulltimers en parttimers. Het geeft een trots gevoel om zo'n resultaat te zien van het vele en harde werken.  Hoewel mijn hart nog steeds ligt bij het repareren van racefietsen en mountainbikes, houd ik mij nu voornamelijk bezig met in- en verkoopgerelateerde zaken.

In mijn (beperkte) vrije tijd pak ik graag de MTB of racefiets of kom je mij tegen op de wielerbaan in Apeldoorn. In de winkel adviseer ik jou graag bij een reparatie, een nieuwe fiets of accessoires. Bij ons kun je terecht als service én prijs goed moeten zijn!”

  Richard Goossens

 

Esther Veltmaat

Mede-eigenaar

“Als kind zat ik al graag op de fiets. Zo heb ik in mijn jeugd deelgenomen aan (amateuristische) BMX fietscrosswedstrijdjes in de wijk . In mijn studententijd heb ik via Richard het wielrennen opgepakt, puur voor beweging en ontspanning. Vrij snel na afronding van de opleiding tot sociaal psychologisch wetenschapper aan de Radboud Universiteit Nijmegen  ben ik de fietsenbranche ingerold via mijn partner Richard door hem te ondersteunen bij het realiseren van zijn droom, een eigen wielerwinkel. In eerste instantie puur als administratieve (parttime) kracht maar al snel meer dan fulltime en op diverse segmenten als mede-eigenaar.  Je komt mij nu echter nog maar zelden in de winkel tegen. Ik ben vooral achter de schermen te vinden. Ik verzorg alle administratieve en boekhoudkundige zaken, maar daarnaast ook een deel inkoop, reclame, communicatie en winkelinrichting. Nog steeds (meer dan) fulltime en heel divers maar niet meer op de voorgrond. Mijn ontspanning vind ik in de buitenlucht. Wandelend met onze Bolognezer hond Chipo maar zeker ook op mijn racefiets of toerfiets, als de werkzaamheden dit toelaten. Mijn hoofd leegmaken, eruit halen wat er in zit en daarnaast ook genieten van de omgeving. Dat doet fietsen met mij!”

   Esther Veltmaat

 

 

Wouter Vincent

Fietstechnicus

"Ik ben de schakel tussen de werkplaats en winkel en zorg er voor dat jij als klant zo snel als mogelijk weer van jouw fiets kan genieten. Vanaf mijn 11e jaar ben ik al bezeten van fietsen (om zowel op als aan te zitten) en het was al snel duidelijk dat ik het fietsenvak in wilde. Ik heb de opleiding tot fietstechnicus aan de bedrijfsschool bij de Koninklijke Gazelle gevolgd en daarna bij verschillende fietsenzaken gewerkt. In het verleden heb ik fanatiek aan wielrennen gedaan maar ook nu fiets ik nog regelmatig een trainingsritje mee. Ik krijg echter meer voldoening van het er op uit gaan met mijn fietsmaten op zowel ATB als racefiets. In de vakantie pak ik mijn trekking fiets om dagtochten te maken of om er mee op vakantie te gaan. Ik ben woonachtig in Deventer en forens zo nu en dan met fiets om wat extra kilometers te maken. Door mijn ervaring ga ik voor jou bij elk probleem een snelle en toepasselijke oplossing vinden!”

 

 

Dami Bongers

Fietstechnicus

"Mijn naam is Dami Bongers en ik zit momenteel in het 2e leerjaar tot eerste fietstechnicus. Buiten mijn opleiding om doe ik regelmatig cursussen en verdiep ik me in de forums en wielerbladen, zodat ik altijd up to date ben van de nieuwste technieken en trends binnen de wielersport. Zelf ben ik fanatiek renner zowel op de baan als op de weg, en ben daarom regelmatig op Papendal en in Omnisport Apeldoorn te vinden waar ik 's avonds lekker tot rust kom. Doordat ik ook een wielergek ben weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw fiets er weer perfect bij staat voor de volgende rit, waar ik als monteur voor zal zorgen! De slogan van Goossens is niet voor niets 'Als service én prijs goed moeten zijn!'"

 

 

Dennis van de Geest

Fietstechnicus

   

 

Gina Hoetink

Verkoopmedewerkster

   

 

Leonie Becking

Verkoopmedewerkster

   

 

Merlijn Visser

Verkoopmedewerker

 

Het team van Goossens Velp verwelkomt jou én jouw fiets graag in de fietswinkel of in de professioneel uitgevoerde werkplaats! Bij fietsspecialist Goossens Velp ben je zeker van goede kwaliteit en service in een gemoedelijke sfeer!